ΠΥΡΟΜΑΝΤΗΣ ~ 12024 ΓFΕ

·

Πανοπτικός Σοσιαληστρικός Υποκρατισμός

Η αποδόμηση σε όλα τα επίπεδα είναι όχι μόνο αναγκαία αλλά και προϋπόθεση αφύπνισης, διά της γλώσσης εκπαιδεύεται το νευρικό σύστημα να υπακούει και να αυτοσυμμορφώνεται, κολάσιμες εκ των έσω γενιές και γενιές πλαφόν διερχόμενες στοίβες, έξι πλέθρα πολυτέλεια ο χρόνος ουαί βιοπορίζεσαι, ε κι όταν έχεις τιβιάζεσαι, έτσι μοιραία υποπίπτεις στα ήδη διαμορφωμένα και τελειωμένα καλούπια, εκπαιδεύεσαι για τα λοιπά κλπ. Κυριαρχούν επειδή ξέρουν την παραμονή της άγνοιά σου.

Η υποδούλωση είναι κυτταρική, η γλώσσα διαμορφώνει τον άνθρωπο.

Σε όλες τις εποχές υπάρχει ένα κεντρικό αφήγημα με υποδιαιρέσεις πυραμίδα υποκαταστήματα και το αντίπαλο τέρας, σφυρίζεται σχεδόν πάντα από τους καλοκαθισμένους κραταιούς μεταγγιστές της φαύλης γενεαλογίας, αθέατοι πληκτικοί μακρόβιοι με αναπόδεικτο αξίωμα της μόδας αλωνίζουν γκαλά φρου φρου τι.

Ο σκαραβαίος το αυτοκίνητο του λαού και ναζιστικό σύμβολο, κληρονομήθηκε από τα παιδιά των λουλουδιών(!) Ως πασιφιστικό ον τρεντ, μεταμορφωτής μία εταιρική καμπάνια του συρμού.

Η αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας εδράζεται στην ανελέητη και συστηματική αποπομπή της παράδοσης, παραδοσιακός δεν είναι αυτός που παίρνει αλλά όποιος δίνει, επιστρέφει κατιτίς, θυμάται! Με κοχλιακό μοχλό το εμφατικό επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως εμπεδώνεται επί της ουσίας η αμνησία στο αποχαυνωμένο κοινωνικό δέμα-ς, μικρές παραλλαγές ντόρου επιφωνήματα θαυμασμού εναλλάξ συκοφαντία με ακκισμούς σκάνδαλα αντιπερισπασμοί, τραυλότητας διάφορο.

Ο οικόσιτος άνθρωπος αλιεύεται από τη σαγήνη της γελοιότητας και της σοβαροφάνειας ακριβώς επειδή τούτες ομοιάζουν ανακουφιστικά με την καθημερινότητά του, στέκει μπροστά στο άδειο κουστούμι της εξ-ουσίας με δέος κοιτά κατάματα το κενό, την ακούει, αλλά αρνείται να πιστέψει, η απόσταση είναι εξωπραγματική, το ψέμα αβυσσαλέο, άρα δεν υπάρχει, δεδομένα έτη βολικά άδεια και... Αληθεύει ο απρόσωπος μπαμπούλας, αφηρημένος συν-κατασκευαστής πλέον της ενισχυμένης εποπτείας και οι κρίκοι φοδράρονται-μοστράρονται με ροζ συννεφάκια και άλλα λαϊκά κιτς, μετά, φιλότιμα μα φρούδα προσπαθεί ο μ-μαθητευόμενος μέγκλας να βγάλει ατσαλάκωτο πουκάμισο απ’ τον λαβύρινθο τ’ αυτιού.

Γυάλινη γνώση γλώσσα κατάντια.

Λεκτική αναδιάρθρωση και κατ’ επέκταση του όλου μπορεί να γίνει μόνο εκτός συστημικού πλαισίου, τοιουτοτρόπως επανανοηματοδότηση των ξεχαρβαλωμένων εννοιών λέξη προς λέξη σε/με κάθε μας σκέψη είναι υποχρέωση, η αναδόμηση του λόγου εμπλουτισμένου με ιδιοσυγκρασιακά στοιχεία και συνάμα άντληση από την απέραντη ελληνική ιστορία ζωογόνων στοιχειών, θα επιφέρει την αξιάδα της λαλιάς και συνεπακόλουθα την απαραίτητη τονικότητα στην ψυχή για να αναγεννηθεί στο φως.

Η ιστορία δεν κολλάει ένσημα.

Συνεπώς, η μηχανική του κοινωνικού εταιρισμού που ασκείται τόσο δα όσο κεκαλυμμένη φιλανθρωπικά προς βορά της υπνοβατικής πλειοψηφίας από τη νεοβαρβαρική λαίλαπα, είναι χρεία, να βγει στη φόρα.

Κατά το ονοματίζω = δημιουργώ, αναβαθμολογούμε τις φούντες, αοριστίες, ανακρίβειες, αναλήθειες… Τα φλόκια της υπέρμετρης προπαγάνδας στην σωστή τους διάσταση.

Η σπορά του τοπίου με την καυστική ειρωνεία της ιστορικής αλήθειας ενδεχομένως να μην επαρκεί για την ηλεκτροδότηση και αποκατάσταση των κατσιασμένων νευρώνων, η έρευνα και η λογική έχουν παραγκωνιστεί απ’ την αποκτηνωτική βδομάδα τού κατά διαφημιστικού Σαββατοκύριακου της σειράς, παγκόσμια πρώτη, ουρά!

Η έξοδος από το λήθαργο εκκρεμεί εφιαλτικά.

Αρκτικόλεξο: Ψ´

Πανοπτικόν